keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Sairastelua...

Perjantai iltana huomasin että Apilan ,mahaan on leikkushaavan ympärille tullut patti. Googlailin sit et mikä se vois olla ja köusin muutaman vaihtoehdon. Vaihtoehtoja oli neljä:
1. haavaan on kertynyt kudosnestettä
2. Hematooma eli sisäinen verenpurkauma/mustelma
3. Haavaträ
4.seroma eli lankareaktio

Lauantai aamuna Apila oli vaisu niinkuin sunnuntainakin. Maanantaina äiti vei Apilan viksuun tutkittavaks kun viikonloppuna se on kiinni niin ei sillon pysty sit viemään. Suvi sit Apilaa siä viksussa katteli ja tutkiskeli ja totes et se on nyt sit se tyrä... Apila jäi sitten viksuun operoitavaks koska tyrä täytyy korjata leikkauksella. Apila sai sitten leikkauksen jälkeen kotiin annettavaks antibiootin koska se suolen osa joka oli tullu sinne lihaksistoon niin oli vähän punottanu. Tänään apila oli sit viksussa nesteytyksessä koska ruoka ei oikein maistu eikä kakkaakaan tuu kauheen hyvin. Antibiootti päätetiin lopettaa jos se vaikka olis syynä sit siihen syömättömyyteen se antibiootti. Pakkoruokintaa täytyy tehdä ja promax tahnaa antaa..kyllä se siitä..ainakin toivottavasti..


Muutta kävin pikkuveljen kanssa hakemassa kaneille tos yks pvä varpuja ja vadelmanlehtiä. unikosta mul on joku kuvakin teille joten kuvia siis!

                                 Mikä ei kuulu joukkoon?

                                                     Promax tahnaa
                                             Vadelman lehtiä
                                                           Ihana rakas pallero


1 kommentti:

Kommenteja saa pistää mutta ei sit mitään roskapuhetta, KIITOS!!