sunnuntai 14. elokuuta 2016

Virikevertailua

Kukaan muu meidän kaneista ei ole koskaan innostunut kovinkaan paljon leikkimään, paitsi tuo aina liikkeellä oleva tuholaisnakertajakani Adolf. Muutamia leluja ja virikkeitä muillakin kuitenkin on, ja paneudutaankin tässä postauksessa kanieni leluihin.

Minttu & Rölli 

Miksi kaneille annetaan jätskiä? Ei, se on vain paketti, jonka sisään on lykätty ruokaa ja paketti takaisin kiinni. Tämä lelu onkin kaikilla kaneilla, ihan siksi että niinkuin nämäkin, muutkin ovat innostuneet kyseisestä lelusta. Tämän lelun suosio piilee todennäköisesti ihan vain tuossa ruuassa, kiva tehdä kun palkinto odottaa nurkan takana. Tämän lelun hintaan menee tuo jätskipaketiun hinta, eli halpaa on!
Porkkanalelu on ollut käytössä lähinnä vain tuosta hapsupäästä nakerrettuna ja palloa o satunnaisesti pyöräytetty kierros tai pari.

Hinnat:
jätskilelu: 0e
porkkanalelut: 4.50
pallo: 3e

Arvostelu:
jätskilelu: 8/10
porkkanalelu: 5/10
pallo: 3/10

Apila & Unikko 
 



Näillä sama jäätelöpakettiviritys. Ei läheskään yhtä suosittu kuin Mintun ja Röllin keskuudessa mutta menettelee. Tämä puinen kulkuslelu taasen on ollut Apilalla ihan vauvasta asti. Välillä leikkii, tosin aika harvoin. Silti näillä ihan suhteellisen suosittu lelu, kulkunen varmaan houkuttelee leikkimään.

Hinnat:
Jätskilelu: 0e
Puupalikka: 3e

Arvostelu:
jätskilelu: 6/10
kulkunen: 5/10

Kullero


Kullero rakastaa nuolla pehmeitä leluja <3 Tämäkin pehmo on siis ahkerassa nuoleskelussa. Kulleron lempilelu! Pyyhkeiden kaivaminen on myös suuressa suosiossa, eli niitäkin on Kullerolla virikkeenä. Samoin taas tämä jäätelöpakettihökötys joka ei kiinnosta Kulleroa lainkaan tai sitten se vain yksinkertaisesti ei tajua sitä.

Hinnat:
Pyyhe; 1.50e
Pehmo: 3e
Jätskilelu: 0e

Arvostelu:
Pyyhe: 7/10
pehmo: 7/10
jätskilelu: 1/10


Adolf 
 



Pehmolelut repimistä varten, heinäpallo pureksimista, samoin porkkanalelut ja koiran ketjulelu. Nakerteluun tämä jätskilelu ja pahvikirja, sekä aktivointiin tuo aktivointilelu. Kaikki ovat käytössä, tosin suosikiksi noussut nuo porkkanat. Adolfin mielestä kaikki on 5/5 ja hinnoilla ei ole väliä, täytyyhän näitä kaikkia olla!


Jokaikisellä kanilla aina oksia, joko lehdettömiä tai lehdellisiä nakerrettavana ja kuluttamassa etuhampaita. Oksia asettelemalla erilaisesti verkkoa tms. vasten saa myös kivoja ryömimis- ja pujottelupiiloja. Nämä kaikki oien kanien perusteella ja just sun kani voi tykätä ihan jostain muusta, tässä nyt kuitenkin jotain.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteja saa pistää mutta ei sit mitään roskapuhetta, KIITOS!!