sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Uusi este ja hyppelyjä + erittäin köyhät kuvat

Tänään oli oikea estepäivä! Iskä rakensi uuden esteen, joka pitäisi vielä maalata ja kannakkeet kiinnittää. Este on tuo XI- este josta on järkyttävä kuva tuolla alhaalla. Ehkä siitä tulee sitten hieno kun sen maalaa. Ai niin, te voisitte ehdotella minkä väriseksi sen maalaisin.

Tänään oli taas estetreenit joita ei nyt kukaan tullut kuvaan joten kuvia ei oo :(
Hypin kaikkien omieni kans, jopa Unikon ja Anniina hypytti omansa. Apila teki tänäänkin hyviä hyppyjä mut sit se rupes sählään ja rynni melkeimpä kaikki alas. Minä tein sitten siten, että pysäytin hänet aina esteen eteen ja sit annoin hyppää niin johan jäi typerät huolimattomuusvirheet pois.
Kullero taas hyppäs tänään hyvin ja pysyi koko suoran ajan liikkeessä eikä jäänyt junnaamaan esteen eteen. Huolimattomuusvirheitäkään ei tullut kuin ehkä ihan muutama. Kullero on mahtava poitsu <3 !
Unikkokin pääsi testaamaan taas että mitä se hyppiminen on. Hän hyppäs jotain 15-25 cm suoraa ja meni mahtavasti. Pysähtelyitä ei tullut ollenkaan ja jos kerran pudotti niin ens kerralle korjas aina virheensä. Kyllä mä tästäkin vielä hion oikean estepupun.

Anniina loikki sit Röllin kanssa ja Röllillä oli oikeastaan vähän huono päivä. Minttu hyppäs hyvin siihen verrattuna mitä se yleeensä hyppää. Mintulla on kyllä kieltämättä ponnua, mutta välillä se vaan menee vähän sähläämisen puolelle.

Huomioooo!!!!
Vastailkaa tohon kyselyyn tai tohon tossa sivun reunassa, kiitooos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteja saa pistää mutta ei sit mitään roskapuhetta, KIITOS!!