sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ypäjä 8.8.2015

Ekana nyt että katoin illalla kameran et joo täs on 3 palkkia viel et akku täys ja sit se kamera ilmottaa Apilan ja Mintun huonomman radan jälkeen et akku loppu joten Kulleron radoista kumpaakaan ei saatu videolle.

Joka tapauksessa saavuimme kisapaikalle puoli kaksitoista ja kasasimme kompparihäkit ja laitoimme kanit niihin. Ensin olin eliitti mutka, sitten piti olla eliitti suora mutta poikkeuksellisesti olikin helppo suora jossa sitten meiltä oli hyppimässä Apila, Mittu ja Kullero.
Ensin hyppi Apila.

Apila ei jostain syystä päässyt ekalla kierroksella oikein vauhtiin ja teki 4 virhettä. Toisella esteellä olin korjaamassa kania ja hän päätti sitten hypätä mun käsiltä suoraan esteen päälle. Viimeinen este oli kaikille kaneille hankala. pitkä este joka myös tuli alas. Kärrynpyörääkään ei tajuttu ekalla kierroksella. Eteneminenkin oli huonoa ja suunta oli kokoajan väärä jonka vuoksi jouduin tökkimään sitä aika paljon eteenpäin.

Sitten oli Minttu. Minttu hyppeli kivasti ja päsi maaliin 3 virheellä. Minttu oli jotenkin ekalla kierroksella myös vähän kohmeessa ja hyppäs yhen esteen tolppaa päin ja kaatoi koko esteen.
Mintun ratavideoon pääset TÄSTÄ

Kullero tykitti ekan kierroksen 1 virheellä saaden toisen klassauksensa. Eli Kullero lähtee ensi kisoihin metsästämään klassautumista kv mutkaan. Virhe tosiaan tuli siltä pitkältä esteeltä.


Sitten tuli toisen kierroksen aika. Apila paransi hienosti suorittaen radan vain kahdella virheellä. Hieno pupu, Teki siis parhaan ratansa tähän mennessä. Eteneminenkin oli jo parempaa. Ensi kerralla sitten vielä paremmin.

Minttukin paransi upeasti ja suoritti radan vain yhdellä virheellä saaden ensimmäisen klassauksensa. Virhe taisi tulla kärrynpyörältä.

Kullero hyppi toisen kierroksen kahdella virheellä. Nyt tippui kärrynpyörä ja ärsyttävä sähläys virhe pitkältä esteeltä.

Sitten tuli eliitti suora jota vähän katselimme. Sitten oli vuorossa palkintojen jako. Kullero oli tuomarinsuosikki, josta sai KuMa ruusukkeen ja porkkanaleluja, Minttu oli nopealla radallaan 3.

Kiva oli kisapäivä, toivottavasti pääsen pian uudelleen. JOs sit saatais Adolfkin mukaan

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Olin katsomassa Ypäjällä raveja ja kävin katsomassa myös kaneja. Näin kun menit Apilan kanssa. Näin myös sen kun se hyppäsi käsiltäsi. Otin sieltä myös kuvia, mutta en löytänyt sinusta ja kaneistasi yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kun näit :) olisit tullu moikkaan :) En tosiaan ollu varautunu et se siitä loikkaa, oma moka...

      Poista

Kommenteja saa pistää mutta ei sit mitään roskapuhetta, KIITOS!!