maanantai 17. maaliskuuta 2014

tämä viikko vielä...

Kanikuulumisia nyt ihan ensin!


                                                      MINTTU
Mintun poikasten syntymää pitää odotella vielä tämä viikko ja sitten on varmaa että onko vai eikö. Tänään Minttu on ollut oma itsensä, eli vetää rallia ja välillä taas kyhjöttää keskellä häkkiä. Pihalle ei oo kenenkään kans nyt päästy kun on niin kauheen märkää ja kuraista.


                          APILA
Apila on ollut ja on edelleenkin tosi hyvä äiti ja sille vois ehkä joskus jos Minttu ei niit poikasii saa ni teettää toisetkin poikaset kun se niitä on hoitanu hyvin ja tollee. Rupeen taas opettaan Apilalle uusiks sitä selälleen kääntöö sylissä. Se on nyt vähän tuntunut unohtuun Apilalta :)



                         Unikko
Unikko on kasvanu tosi paljon ja painaa melkein 250 grammaa. Unikko on ainakin tällähetkellä suurin. Unikkohan on nyt siis näitten mun käsitysten mukaan tyttö mutta saattaa olla poikakin.


                                                   Kullero (Kielo)
Tämä poika taitaa sittenkin olla tyttö...Niin tässä se huomataan, että ei niistä varma voi olla kun nyt näyttää siltä että tää onkin tyttö. Eli siis jos tää meijän Kullero onkin tyttö sen nimi on sitten Kukkaniityn Kielo. Hän on tästä porukasta keskikokoinen.


                                                    Neilikka
                   Neilikka on myös kai tyttö ja on poikueesta pienin.





HUOM. EI KANNATA PELÄSTYÄ KUN KOKOAJAN SEKOILEN NÄITTEN SUKUPUOLIEN KANSSA, KOSKA HELI VARMAAN TULEE NE VIELLÄ TARKASTAAN! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteja saa pistää mutta ei sit mitään roskapuhetta, KIITOS!!